[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1492026792714{margin-top: 30px !important;}”]Scarile din granit sunt specialitatea companiei noastre. Pe langa treptele din granit, va punem la dispozitie si balustrade din granit. Placarea scarilor cu granit este o alternativa buna la placarea lor cu gresie normala.

Servicii pe care le oferim:

  • placari scari exterioare cu granit
  • granit pentru scari
  • scari interioare placate cu granit
  • scari interioare din granit
  • trepte exterior din granit
  • trepte granit pentru interior

Scarile din granit sunt alegerea ideala atat pentru interior cat si pentru exterior. Granitul este practic indestructibil, fiind o investitie inteligenta care confera un aspect estetic, atemporal.

De ce sa alegi granitul pentru trepte?

Ai fi tentat sa crezi ca este o investitie costisitoare, dar firma noastra ofera trepte de granit pentru exterior la preturi avantajoase, trepte si contratrepte din granit la preturi mici. Scarile placate cu granit se potrivesc in orice fel de mediu, atat exterior si interior. In plus treptele noastre de granit cu preturi reduse vor fi extrem de atractive pentru a face reamenajari. Treptele din granit nu necesita o intretinere speciala.

Dispunem de o varietate mare de stiluri de trepte de granit de exterior, scari interioare de granit, trepte de granit de interior si granit pentru scari. Indiferent ca este vorba despre granit pentru scari exterioare sau interioare, materialul este intotdeauna de cea mai buna calitate. Finalizam orice tip de proiect indiferent de specificatiile clientilor nostri, fie ca este vorba despre un proiect ultra-modern sau o restaurare meticuloasa.

Alegerea granitului pentru scari este decizia potrivita pentru a crea un aspect estetic si durabil. Granitul nostru de calitate rezista la orice intemperie a vremii. Aveti siguranta ca materialul nu se va ciobi sau fisura atunci cand temperaturile scad sub zero grade si nu vor fi afectate de substante chimice, ori de topirea ghetii. Asa ca nu ezita si cere-ne o oferta de pret![/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1492026785530{margin-top: 50px !important;}”]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]